Sofia
21 days ago
Консултант „ESG управление"

С повече от 400 000 служители в над 150 държави, EY e една от водещите световни компании в сферата на професионалните услуги. След стратегическо обединение през 2024 г. denkstatt стана част от мрежата на EY и така услугите на ЕY в сферата на одит, данъци и право, и стратегия и сделки вече се допълват от експертизата на опитни професионалисти в сферата на ESG.

 

EY denkstatt предоставя цялостни решения по въпросите за ESG и устойчивост, и се занимава с целия спектър на теми, асоциирани към устойчивото развитие. Екипът расте и се нуждае от нови попълнения, които ще работят с опитни професионалисти по вълнуващи проекти с клиенти от българския и международния пазар.

 

Какво ще включва Вашата работа?

 

Ще сте част от екип, който оказва подкрепа и съдействие на компании от различни индустрии при:

 

Подготовка за управление и отчитане по ESG (Environmental, Social, Governance) показатели; Изготвяне на доклади за устойчиво развитие спрямо Директивата за корпоративно докладване за устойчивост (CSRD/ESRS); Изчисление на инвентаризация на емисиите по обхвати 1, 2 и 3 (въглероден отпечатък) Разработване на ESG стратегии и вътрешни политики; Оптимизация на процес и прилагане на мерки за подобрение; Въвеждане на вътрешни процеси по събиране на данни; Разработването на подходи за изграждане на устойчиви практики във веригата на стойност.

 

Какви умения са Ви необходими?

 

Познания в сферата на устойчивото развитие и темите в обхвата на ESG (Environmental, Social, Governance) Разбиране на международната рамка за докладване на устойчивостта (GRI, SDGs, CSRD/ESRS и др. стандарти за нефинансово отчитане) Аналитични умения, за да правите изводи от данни, информация и резултати. Умения за създаване на текстово съдържание, отлично владеене на български език. Добро владеене на Excel. Умение за разбиране на методологии и работа с техническа документация. Отлично владеене на английски език. Желание за учене и инвестиране на време в това - това ще се случва, докато работите по реални проекти.

 

Какво ще Ви даде работата в EY?

 

Динамична и мотивираща работна среда и възможност за кариерно израстване. Програма за гъвкави допълнителни придобивки, с която ще можете да избирате част от своите социални придобивки така, че да отговарят на конкретните ви интереси, нужди и начин на живот. Богато разнообразие от безплатни курсове и програми; EY Badges, Udemy и др. Равна възможност за всички работещи в EY по света за придобиване на безплатна магистърска степен EY Masters in Sustainability към Hult International Business School Регулярни тийм-билдинг събития и екипни активности, участие в програма за социални и благотворителни инициативи.

 

Не се колебайте да ни изпратите своята автобиография и да ни попитате всичко, което представлява интерес за вас.

 

EY третира всички кандидатури равнопоставено и конфиденциално. Само кандидатите, одобрени по документи ще бъдат поканени на интервю.

Confirm your E-mail: Send Email